Kontaktoni ne Nr: +355 4 2220101 / +355 4 227 4791

Rr. Barrikadave, Nr.69, Tirane Shikoni Harten

Klinika në Korçë

Klinika MEDICARE në Korçë u hap në Tetor 2011 dhe është klinika më re e rrjetit të klinikave që Qendra Diagnostike MEDICARE ka në vend. Klinika MEDICARE vjen në qytetin e Korçës, me aparaturë moderne dhe me eksperiencën e saj në rrethet kryesore të Shqipërisë, përsa i përket stafit të zgjedhur dhe shërbimeve të ofruara.

Klinika ndodhet afër Poliklinikës Qendrore dhe Maternitetit, në rrugën Don Gjon Buzuku, pallati Xhengo. Bazuar në eksperiencën 10-vjeçare në këtë fushë klinika MEDICARE Korçë i ka idetë të qarta mbi perspektivën e aktivitetit të saj në këtë qytet.

Në klinikën e Korçës ofrohen shërbime me aparaturat e mëposhtme:

Shërbimet në Korçë:


  • Tomografi e kompjuterizuar (skaner)

Adresa:

Rruga "Don Gjon Buzuku", Korçë

+355 82 210101View My Saved Places in a larger map